Sista blogginlägget?

Detta blir nog det sista blogginlägget som jag någonsin skriver. Bloggen tar en massa tid att sköta, inte tjänar jag några pengar på den och tyvärr inte många som jag når fram till då jag knappt har några läsare. Visst är jag glad för alla ni som läser och kommenterar på alla sätt och vis.

Men att leva i rampljuset och leva i denna kommun (Eda) där man helt saknar medkänsla utan gömmer sig bakom anonyma påhopp. Ja, det är mycket jobbigare än vad dessa varelser ens kan tänka sig. Man ska göra än det ena, än det andra för dem och när man sedan skriver åt dem och har tagit reda på sanningen åt dem, ja då duger inte det heller. Sanningen duger aldrig åt dessa personer, då de själva helt saknar förmåga att ställa sig på barrikaderna.

Det handlar bara om den svenska avundsjukan och att det måste kastas skit på den som kan. Det finns en jävligt skicklig miljöpartist här i kommunen som heter Tom Örbeck. Han brinner för sina frågor är fan så mycket mera påläst än vad man kan tro. Men lyssnas han på? Nope, det bara kastas skit på han, trots att han faktiskt har rätt. Till och med kommunledningen vägrar att inse att Tom faktiskt har rätt. Helt otroligt. Tänk om de i stället kunde lyssna och ta till sig i stället.

Jag hävdar inte att jag har rätt i det jag gör, tycker eller skriver. Men jag drivs, till skillnad från de flesta i denna kommun och bland de flesta av dagens politiker, av en vision. En vision eller kanske man kan kalla det utopi. Dagens politiker drivs av budget, rofferi och skitsnack om varandra och andra oliktänkare. Är det så vi vill ha det i Sverige av idag?

Nej, känner jag mig rätt så kommer denna blogg antingen att läggas ner eller så kommer jag att använda den som en plattform att driva mitt valarbete ifrån. Jag vet att inte PIRATPARTIET kandiderar i Eda kommun, men det skiter jag i och kandiderar i alla fall på mitt egna sätt i sådana fall, utan att ha frågat om lov och OM så blir fallet så återkommer jag i sak i den frågan.

Nu kan ni kommentera om ni vill.

Micke.

Det här inlägget postades i Cyberbuddha, ensson, ensson.wordpress.com, Mina tankar, Politik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sista blogginlägget?

 1. Jan-Olof Flink skriver:

  Ja ibland känns bloggandet som en plåga, och då är det bättre att ge fan i det en stund tills man får lite ork eller inspiration. Jag hoppas att du får lite ork att fortsätta skriva, till exempel om du använder bloggen i din personvalskampanj till kommunen.

  Rent tekniskt ställer ju Piratpartiet upp i alla kommunval per automatik, vad än partistyrelsen säger om saken.. Det ingår nämligen i att man ställer upp i riksdagsvalet. Däremot så kommer det ju inte att finnas några valsedlar, så du och de som röstar på dig får ju skriva piratpartiet och ditt namn på en blank valsedel.

  Mvh

  /J-O

 2. ensson skriver:

  Yep, helt införstådd i det. Eller så tar man en röstsedel från ett annat parti och gör likadant.

 3. Mikke skriver:

  Tycker inte du ska sluta skriva. Plötsligt så kommer nåt som du blir sådär innihelevete arg på och då är det ju bra att ha bloggen att pysa humör med :). Önskar jag hade förmågan att uttrycka mej på bloggvis…. / Mikke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.