PIRATPARTIET kommer att splittras innan valet.

PIRATPARTIET har för ett litet tag sedan avslutat årsmötet. Vad kan vi säga om det mötet? Ja, vi som var med och röstade ska ha all heder för vårt deltagande. Men min upplevelse av det hela var att det var rörigt och att det var ett möte där ledningen använde all sin makt för att få in vilja igenom.

Piratpartiet har efter detta gått ifrån att vara än mer odemokratiskt och med en politik som är viktig ja, men alldeles för smal. Varför väljer då partiets ledningen att så blint skjuta in sig på det de gör? Ja, det beror på att de inte kan annan politik än den. Detta kommer i sin tur att ge att PIRATPARTIET kommer att splittras då viljan bland medlemmarna är så mycket mera än så.

Vi är enormt många i Sverige som vill ha ett parti som tar tillbaks makten till politikerna och den folkvalda massan. Politikerna som ska sköta framtiden åt Sverige måste bli mera folkliga och sköta landet Sverige på ett mycket mera folknära sätt än vad som sker åt makteliten idag.

Här kommer det alltså att komma ett parti sprunget ur PIRATPARTIETS rötter och med medlemmar ur alla läger i Sverige. Ung som gammal, fattig som rik, man som kvinna – ett parti som ställer sig på förnuftets sida i samtliga frågor. Ett parti som ställer sig på demokratin och folkets sida. Ett parti för mig och dig. Länge leve den kommande politiska revolutionen.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, ensson.wordpress.com, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar