Jag måste passa mig.

Jag leker alldeles för mycket på internet och har nu kommit i en knivig situation. Men det verkar lösa sig.

Jag köper aldrig en vara från telefonförsäljare eller via annons på internet då min ekonomi är alldeles för dålig. Det hjälper inte att det bara är frakten som ska betalas eller så. Nej tack till allt som kostar.

Jag klickade däremot på en reklamsak på Facebook häromdagen och döm om min förvåning när det helt plötsligt kom en faktura på 299 kronor. Företaget som skickar den heter Kreditkontroller.se och lite information om det kan du läsa här. Länk till kreditkontroller tänker jag inte lägga upp då ni riskerar att få en räkning från dem om ni går in.

Så nu har jag i alla fall bestridit fakturan både till bolaget och inkassobolaget och kan därmed inte göra mera. Nu är det upp till dem om de vill dra mig inför tinget.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.