Återta kontrollen från primärvården i Värmland

De som verkligen känner mig, vet att jag har många egenskaper. Egenskaper som kan vara både bra och dåliga. Några av dessa egenskaper är att jag känner snabbt av hur en människa är mot mig vid ett möte (Inkännande, intresserad, empatisk, korrekt, ja det finns säkert fler).

Dessa egenskaper har nu gjort, att jag efter lång fundering bestämt mig för att lämna primärvården i Värmland. Jag har helt enkelt tröttnat på det bemötandet jag fått. Känslan, jag fått, är att de är mer intresserade av att ha flera möten, kortare perioder vid förskrivning av läkemedel, inget patientintresse (ja, även här kan jag fortsätta listan med negativa känslor). Jag har, sedan min skada skedde 17 juni 2015, haft ett 30 talet läkare som varit inblandade i min läkeprocess på det ena eller andra sättet och av dem har jag enbart känt positiva saker från två stycken inom primärvården och jag tror inte jag är ensam om denna upplevelse, i alla fall inte bland de jag pratat med i min personliga krets av människor. Om det skulle göras en större undersökning gällande detta, så hoppas jag verkligen att jag har fel och om jag inte har det, är det ett seriöst organisatoriskt fel inom Region Värmland.

Nu börjar min resa, för att bli tagen på allvar som patient, att få kontakt med dessa två läkare, för att se om de är listbara. Det betyder att man skriver sig som patient på en vårdcentral och det kan man göra över hela landet. Men, resan dit får man bekosta själv och det i sig kan bli dyrt, men jag ser det som en investering i mitt välmående och då går jag rikare ut ur denna kamp, än att fortsätta den negativ vägen här i Värmland.

Så, detta var en första skrivning, gällande min resa mot ett bättre läkande än det jag ges här i Värmland.

Jag hoppas ni tar er tid att följa med mig och jag kommer att hålla er uppdaterade här.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Cyberbuddha, ensson, Mina tankar, Politik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.