Sveriges mest inkompetenta regering vid makten – med aktivt stöd av Sverigedemokraterna!

Det var så jävla lätt att stå och blåljuga för naiva väljare i valrörelsen, så det hela var helt tragiskt. Det var en tävling som handlade om att bjuda över varandra. Priset på drivmedel skulle sänkas med 10 kronor över natten, elpriset skulle ner till ”normala” nivåer. Privatpersoner och företagare skulle få tillbaks pengar för betald ström senast 1/11-2022. Den sista av partiledarna som idag, antingen är i regeringen eller ger regeringen det stöd som krävs för att de ska kunna sitta vid makten, tror jag var moderat Uffe.

INTE ETT SKIT AV DET UTLOVADE HAR SKETT MED HJÄLP AV REGERINGENS POLITIK!

Men, detta kommer att vara glömt av väljarna innan valet 2026, partiledarna har redan glömt det och står idag och ljuger så mycket de kan om att de aldrig sagt detta.

Idag, var då återigen regeringen ute och sa att det är dags att spara på strömmen än mer. Något elbolag i söder var ute och varnade för att i morgon kommer det att vara de högsta priserna i elpriset längst ner i söder. Varför är det dyrast där då? Ja, möjligt för att företaget tjänar mer pengar på att transporterna elen i dessa kablar söderut och sälja det i tex Tyskland och ju mer ström vi då sparar i Sverige, ja ju mer kan de sälja i utlandet och tjäna mer pengar. Skitenkel företagsekonomi och detta är då regeringen ute och uppmanar de svenska medborgarna att spara på elen.

Ganska intressant att regeringen hjälper företag på detta sätt.

Över natten skulle Polis, Åklagare, Domstolar, Kriminalvården och Tullen få mer pengar till resurser och platser och allting skulle ordna sig över natten. INGET av detta har skett och brottsligheten är fortfarande lika jävligt illa i landet. Trotts att det skulle ordna sig så lätt, det var bara att rösta på dem så skulle det lösas omedelbart. Nöjda med resultatet som blivit?

Så, man kan se hur vi nu får vårt land med denna regering, som vi nu har fått efter valet. Företag och företagare går före landets medborgares väl och ve. Ingen som hörde dessa löften i valet.

SÅ, för att summera allt detta då, så vi konstatera följande. VI har INTE fått den lovande sänkningen av drivmedelspriset. VI har INTE fått tillbaks en krona av det utlovade elpriset. Brottsligheten är lika illa, så här har ingenting skett heller. Så, ärligt talat. Än så länge finns det ingenting som den regeringen vi har nu med Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna med aktivt stöd av Sverigedemokraterna har gjort som imponerar mig. Frågan är om de gjort något överhuvudtaget, förutom att de får springa runt och vara lite viktiga så som moderat Uffe fick vara när han träffade Turkiets president.

Så, jag hoppas nu att alla ni som bor på landsbygden (det är här det största stödet för framförallt Sverigedemokraterna finns) är nöjda med att ni röstade fram dessa fantastiska politiker, som inte har gjort er ett skvatt nytta och brutit mot alla de vallöften som de dyrt och hederligt stod och ljög för er om, gång efter annan.

Det gäller att tänka steget längre än vad som man hör, för man måste ställa sig frågan: Är det rimligt det jag hör eller är det enbart lögner? Ni får en chans ingen i valet 2026 och kom då ihåg de lögner som ni blev serverade i valet 2022, för lögnerna från detta styrande gäng, kommer att fortsätta. Uffe, Johan, Kristi Brud och Jimmy kommer fortsätta vandra gatan fram och skräna om än det ena än det andra.

Löften är lätt att avge, det är när man ska hålla dem som det blir svårt.

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar