Om Mig

Ja, då ska jag göra något som jag inte är van att göra. Skriva om mig själv. Vad ska jag då skriva?

Jag heter Mikael Ensson och är boende i den lilla vackra orten Koppom i Västra Värmland. Orten ligger i Eda kommun, en kommun jag bott i i mestadels av mitt 44 åriga liv. Jag är gift, med världens underbaraste fru Vibecke. Jag har tre underbara barn sedan ett tidigare förhållande, som nu har uppnått vuxen ålder. Fyra katter och en hund ingår i familjen. Både jag och frun trivs i skog och mark och är enormt familjekära.

Mitt politiska intresse väcktes för många år sen, jag var bara 13 år gammal, när jag startade med det aktiva engagemanget inom det Socialdemokratiska partiet. Hjärtat har alltid i grunden varit socialdemokratiskt och kommer så alltid att vara. De lokala frågorna jag vill arbeta med är Skola och utbildning, Individ och familjeomsorg samt rättsliga frågor som nämndeman vid tingsrätten. Inom partiet är jag lite speciell, då jag tycker det är mycket roligt samt intressant att arbeta med de interna demokratiska frågorna.

Jag är utbildad gymnasieekonom, undersköterska, skötare i psykiatrisk vård, taxi- samt busschaufför. Tyvärr, är jag sjukskriven sedan mitten av 2015 då jag skadade mitt högra knä rejält. Tyvärr finns ingen ljusning för knäts framtid utan det kommer att krävas att jag skaffar mig en annan sysselsättning som är icke knäberoende. Vad det blir, ja det vet jag inte än utan det får framtiden utvisa.

Detta är svårt att göra och jag kommer garanterat att komma åter och skriva mer här. Be mig berätta något om ni ändå är här och läser detta så underlättar det en hel del för mig.

Om du har något du vill jag ska skriva om maila: mikael@ensson.se

2 svar på Om Mig

Lämna ett svar