Vette fan, men nu gör jag det ändå.

Oj, vad länge sen jag skrev här. Det beror på en väldigt enkel sak. Jag har ju i en klar majoritet av mina inlägg skrivit om politik, men då jag inte längre kan/ska/bör göra det i mitt kommunala förtroendeuppdrag, har jag valt att vara tyst. Alla vi, som jobbar med revision inom offentlig sektor förväntas vara neutrala i vårt ställningstagande och det är anledningen. Visst, alla har vi personliga värderingar som man per automatik väger in i det jobbet som man gör. Det sitter ju i den personlighet som vi alla besitter. Men, om jag anser eller någon av de andra i gänget gör det, att något är fel, i det som vi granskar och vi gemensamt i kommunrevisionen kommer fram till ett ställningstagande. Ja, då kommer jag tillsammans med kollegorna i revisionen att rikta kritik oavsett vem eller vilka det gäller. Det är jag inte främmande för att göra. Jag har inte problem med att se skillnad på person och sak och det har jag aldrig haft.

Jag var, till en början mycket tveksam till om jag tyckte uppdraget var något som jag skulle ta på mig. Jag har tyckt och jag tycker det är det än, ett mycket svårt uppdrag och det beror just på att jag har så enormt mycket att lära mig i uppdraget och ju mer jag läser på, ju mer inser jag hur förbaskat mycket jag har att lära. Men, det gör ju inte saken mindre intressant för det. Det är faktiskt tvärtom. Ju mer jag läser och lär av andra, ju mer intressant tycker jag uppdraget är. Men, det största problemet jag hade till en början, var just det helt annorlunda arbetssättet det är än det jag är van vid att ha inom alla de politiska uppdragen jag haft. Men, jag gjorde en massa fel i början men lärde mig nu, så ett tecken på att jag fortfarande är ung nog att lära mig.

Nåja, nog sagt om det. Vad tycker ni då att jag ska skriva om här på bloggen, om det fortfarande är någon som läser den?

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar