Sista blogginlägget?

Detta blir nog det sista blogginlägget som jag någonsin skriver. Bloggen tar en massa tid att sköta, inte tjänar jag några pengar på den och tyvärr inte många som jag når fram till då jag knappt har några läsare. Visst är jag glad för alla ni som läser och kommenterar på alla sätt och vis.

Men att leva i rampljuset och leva i denna kommun (Eda) där man helt saknar medkänsla utan gömmer sig bakom anonyma påhopp. Ja, det är mycket jobbigare än vad dessa varelser ens kan tänka sig. Man ska göra än det ena, än det andra för dem och när man sedan skriver åt dem och har tagit reda på sanningen åt dem, ja då duger inte det heller. Sanningen duger aldrig åt dessa personer, då de själva helt saknar förmåga att ställa sig på barrikaderna.

Det handlar bara om den svenska avundsjukan och att det måste kastas skit på den som kan. Det finns en jävligt skicklig miljöpartist här i kommunen som heter Tom Örbeck. Han brinner för sina frågor är fan så mycket mera påläst än vad man kan tro. Men lyssnas han på? Nope, det bara kastas skit på han, trots att han faktiskt har rätt. Till och med kommunledningen vägrar att inse att Tom faktiskt har rätt. Helt otroligt. Tänk om de i stället kunde lyssna och ta till sig i stället.

Jag hävdar inte att jag har rätt i det jag gör, tycker eller skriver. Men jag drivs, till skillnad från de flesta i denna kommun och bland de flesta av dagens politiker, av en vision. En vision eller kanske man kan kalla det utopi. Dagens politiker drivs av budget, rofferi och skitsnack om varandra och andra oliktänkare. Är det så vi vill ha det i Sverige av idag?

Nej, känner jag mig rätt så kommer denna blogg antingen att läggas ner eller så kommer jag att använda den som en plattform att driva mitt valarbete ifrån. Jag vet att inte PIRATPARTIET kandiderar i Eda kommun, men det skiter jag i och kandiderar i alla fall på mitt egna sätt i sådana fall, utan att ha frågat om lov och OM så blir fallet så återkommer jag i sak i den frågan.

Nu kan ni kommentera om ni vill.

Micke.

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Cyberbuddha, ensson, ensson.wordpress.com, Mina tankar, Politik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar