Vad framtiden har att visa.

Det är ju en intressant fråga och något jag har funderat på mycket, den senaste tiden. Det, som förhoppningsvis komma skall, kommer att göra att det blir en hel del förändringar på vad jag kommer att skriva om här, men också hur mina båda Facebooksidor kommer att vara. Jag vill/kan inte säga för mycket än, mera än att om framtiden blir som jag hoppas så måste jag ändra på saker och ting och det största arbetet måste jag göra med mig själv. Men, det kanske är försent med det, eller vad tror ni? Är jag som en groda utan ben? Totalt hopplös. Jag berättar när det blir aktuellt, men det datumet jag kan berätta efter är i alla fall inom nära framtid, så nära så att det är i år i alla fall och det är väl inte illa det?

Med det, så avslutar jag skrivandet för denna gång så jag inte skriver för mycket.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar