HALLÅ!!!!!!!!!

Ena stunden står ena lägret (Alliansen) och anklagar Socialdemokraterna för samarbete med Sverigedemokraterna och i andra stunden är det tvärtom. Varför denna avsaknad av politisk profilering i de frågorna som Sverigedemokraterna vågar diskutera om.

Sverige har barn som går till sängs utan att äta….. Äldre som går utan nödvändiga läkemedel….. Psykiskt sjuka utan behandling….. Familjer som går i ekonomisk konkurs….. MEN VI DONERAR MILJONER TILL ANDRA LÄNDER UTAN ATT HJÄLPA VÅRA EGNA FÖRST!!! 99% av er kommer inte att ha modet att kopiera och återanvända denna texten, HAR DU???

Detta är en text som snurrar runt i internet världen och som jag faktiskt håller med om. Jag har skrivit denna text förr och fått ett helvete om det för man börjar omedelbart tjata om biståndet – med säg mig VART i denna text står det en enda stavelse om biståndet innan ni börjar tjata om det.

Men just denna text är anledningen till varför Sverigedemokraterna lyckas med sin politik. Vi har mängder med sådana fall i Sverige av idag av olika skäl. En regering som kastar ut folk på gatan då man varit för länge sjuk/arbetslös och ett dåvarande socialistiskt alternativ (arbetarrörelsen) som sålt sin själ till arbetsgivarorganisationens girighet.  Hoppet står nu till den vändningen av politiken som nu aviserats av Juholt och den nya partiledningen att återigen sätta arbetaren i centrum, avskaffa de egna förmånerna, avskaffa de fackliga försämringarna som skett under en lång tid, återta makten till folket och förnuftet till politiken. Då kommer också väljarna tillbaks och vi får återigen ett Socialdemokratiskt alternativ att räkna med.

Micke

Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till HALLÅ!!!!!!!!!

 1. Det är väl helt ok om sossarna ”samarbetar” i en sakfråga som uppenbarligen gynnar sossarnas väljare.

 2. Per skriver:

  Det bästa vore väl om de etablerade partierna började ta sd på allvar och diskutera politiska lösningar i olika frågor istället för att fortsätta med pajkastningen. Det finns ju trots allt en anledning till att de har röstats in.

  Om det nu är ett missnöje mot invandrare så måste ju de styrande se att missnöjet växt fram och försöka se var deras flyktingpolitik misslyckas, eller är jag också rasist nu när jag i frågasätter detta?

 3. admin skriver:

  Jag tror att svensken som gemen inte är emot invandringen, lika lite som tysken var det under Hitlers tid. Men när man ser att allting sticker i höjden i prisväg och att lönerna räcker allt sämre till. Ja, då är det lätt och enkelt för ett politiskt parti att rida på det missnöjet och etablera en politik runt ett ämne som folk kan skjuta in sin ilska emot. Om man går till botten med fallskärmar, bonusar, deltider, mygel, sno åt sig själv på lagligt sätt, låga löner, lägre pensioner etc. Ja, då har man också en rejäl möjlighet att bevisa för gemene man att invandrare är precis lika mycket människor av kött och blod som vi andra är och en resurs för samhället. Sen att det finns personer, som har andra värden i livet än jag och du, ja dessa hittar vi i alla nationaliteter och samhällsskick i Sverige.

 4. Per skriver:

  Min personliga åsikt är att politiken som bedrivs i landet nu ökar klyftorna och därmed missnöjet. Lite ”som man bäddar får man ligga”. Sen kan man väl också ha åsikter om massinvandring och invandringspolitik utan att vara rasist, för på något ställe har det ju misslyckats när vanligt folk snart inte vågar bo i det invandrartäta förorterna?

  Men det är bara min åsikt…

 5. admin skriver:

  Ja, åsikter om det får man ha och det tycker jag att det är bra om man har. Om flera skulle ha det skulle politiken bli än mer intressant. Tyvärr håller jag med dig om att klyftorna ökar i och med den politik som förs i Sverige idag, men det är inte bara nu utan det har skett under en längre tid.

 6. Sven skriver:

  Socialdemokraterna och Jämtin framför en önskan på 1.maj; Inför en muslimsk helgdag, ta bort en som vi redan har! Nån som tippar på uppgång för SD på nästa opinionsmätning…?
  Vad blir det om 360dagar?
  Förslag om att införa en muslimsk kalender?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.