Personer i min omgivning vill mig illa.

Detta är några anklagelserna som riktas mot mig och min familj från personer i min omgivning (bekanta och före detta bekanta) via olika medier. Facebook, rykten på samhället är några av dessa ställen. Personer som påstår sig veta dessa anklagelser, men som inte har lämnat en anmälan till varken polis eller socialnämnd så med andra ord tror de inte på dem själva. För då ska man göra det.

* Jag tar inte hand om mina barn.

* De är odrägliga och springer runt på samhället och förstör.

* Jag betalar inte mina räkningar

* Barnen lyssnar inte på sin ”extra” mamma

* Jag var otrogen för 2 veckor sedan med en tjej i taxin (trots att hon satt hemma hela kvällen hos min sambo)

* De förstör inne i lägenheten

* Jag skickar SMS till andra tjejer (Oj vad farligt)

* Kan inte ta hand om ett hem

* Jobbar inte och har därmed ingen inkomst

* Listan kan göras längre och grövre.

Ja, livet som offentlig person är underbart. Den svenska avundsjukan sticker fram och visar sig av och till. Det är inte lätt att hela tiden stå i rampljuset, men jag klagar inte över det heller då jag har valt det själv. Men hoppas att ni nu kommenterar om vad ni tycker om saker och ting. För mig så kommer anklagelserna att fortsätta. Men de som verkligen känner mig och som är verkliga vänner vet att samtliga saker är falska som står uppradade ovan.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.