HALLÅ!!!!!!!!!

Ena stunden står ena lägret (Alliansen) och anklagar Socialdemokraterna för samarbete med Sverigedemokraterna och i andra stunden är det tvärtom. Varför denna avsaknad av politisk profilering i de frågorna som Sverigedemokraterna vågar diskutera om.

Sverige har barn som går till sängs utan att äta….. Äldre som går utan nödvändiga läkemedel….. Psykiskt sjuka utan behandling….. Familjer som går i ekonomisk konkurs….. MEN VI DONERAR MILJONER TILL ANDRA LÄNDER UTAN ATT HJÄLPA VÅRA EGNA FÖRST!!! 99% av er kommer inte att ha modet att kopiera och återanvända denna texten, HAR DU???

Detta är en text som snurrar runt i internet världen och som jag faktiskt håller med om. Jag har skrivit denna text förr och fått ett helvete om det för man börjar omedelbart tjata om biståndet – med säg mig VART i denna text står det en enda stavelse om biståndet innan ni börjar tjata om det.

Men just denna text är anledningen till varför Sverigedemokraterna lyckas med sin politik. Vi har mängder med sådana fall i Sverige av idag av olika skäl. En regering som kastar ut folk på gatan då man varit för länge sjuk/arbetslös och ett dåvarande socialistiskt alternativ (arbetarrörelsen) som sålt sin själ till arbetsgivarorganisationens girighet.  Hoppet står nu till den vändningen av politiken som nu aviserats av Juholt och den nya partiledningen att återigen sätta arbetaren i centrum, avskaffa de egna förmånerna, avskaffa de fackliga försämringarna som skett under en lång tid, återta makten till folket och förnuftet till politiken. Då kommer också väljarna tillbaks och vi får återigen ett Socialdemokratiskt alternativ att räkna med.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.