När är gränsen nådd?

Vad ligger det för intresse från statliga vattenfall att år efter år vara med och mjölka det svenska folket på överpriser för sin elektricitet? Det första kvartalet 2011, gjorde Vattenfall en nätt liten vinst på 11,8 miljarder, men ser ett behov av att höja priserna än mer. Hmm, varför? Verkar minsann som att marginalerna är ganska bra måste jag säga på de priser som företaget redan har. 

Är det inte dags för Sveriges konsumenter att vara mera aktiv i sina val om vem de köper ström av? Är det inte dags för en politisk debatt i detta ämne? Jag tycker att det är hög tid för det i alla fall.

Micke

Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.