Clinton siktar och skjuter åt helvete.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article8200287.ab

Detta inslag är enormt intressant att se. I stället för att inse sin enorma inkompetens och sitt eget svinaktiga aggerande, ja då försöker nu USAs regering med fru Clinton i spetsen nu att skjuta över ansvaret på budbäraren än att inse sin egen delaktighet i det som skett. Ja, det är ju så när man hela tiden ska vara bror duktig.

Nu försöker man alltså skrämma upp oss alla med att det är så fruktansvärt det Wikileaks har gjort och att det kommer att få förödande konsekvenser för alla. Hmm, jaså? Vilka för då? Ja, det är ju bra konstigt att Wikileaks agerande ska ha skadat världen mer än det USA har gjort igenom åren.

Läge för att vakna gott folk och följa med i utvecklingen av avvecklingen av dem demokratiska världen av USA men Ubama och Clinton i spetsen.

Micke

Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Clinton siktar och skjuter åt helvete.

  1. E-mannen skriver:

    Carl Bildt jämför det med att avskaffa källskyddet, kolla här från ca 8:40 minuter in i programmet.
    http://svtplay.se/v/2250788/aktuellt/29_11_21_00

    URSÄKTA?!?!?! FRA-lagen?!?!?!?! Carl Bildt ska hålla käften om vi läser vad de pysslar med åtminstone tills de ger fan i att läsa vad vi pysslar med. . . Satans dubbelmoral.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.