Värmlandsproblemet kommer alltid att finnas i värmland.

2010-09-07 23:56:33 Marie ”maloki” Axelsson: http://maloki.redhog.org/2010/09/07/vill-ni-traffa-marie-axelsson/ 😀
2010-09-07 23:58:35 JP Anderson: Deltar du på några valdebatter i värmland marie?
2010-09-07 23:58:56 Marie ”maloki” Axelsson: Ingeting jag har blivit kontaktad om, så hur tänkte du att jag skulle göra det?
2010-09-07 23:59:45 Redigerat 23:59:52] JP Anderson: Vet inte om du blivit tillfrågad… så jag undrade.
00:00:49 Marie ”maloki” Axelsson: Generellt så bör jag väl få tillfrågningarna genom er, och hade jag blivit kontaktad om det i övrigt så hade jag med största sannolikhet kontaktat er om det. Varför skulle det ske på något annat vis?
00:02:06 JP Anderson: Har du några satta tider och platser för din turné än? Kan vara någon/några grejer på gång annars.
00:04:25 JP Anderson: Marie?
00:07:17 JP Anderson: Nähä… ok.
00:10:39 Marie ”maloki” Axelsson: Läs utskicket/inlägget jag skrev, så kan du fundera på om det finns något svar på det där.
00:12:12 JP Anderson: Lycka till.
00:27:17 Marie ”maloki” Axelsson: Tack 🙂
Hoppas att ni orkar läsa denna något röriga text som kom upp igår i en chatkanal som vi inom piratpartiet har. Marie ger klarhet i sitt blogginlägg som hon har länk till högst upp i denna chat att hon kommer till Värmland. Hon skriver det klart och tydligt där. Men ingen övrig information angående detta har kommit till den högste ansvarige i Värmland JP Andersson. Tycker att detta är ett mycket dåligt förfarande av denne riksdagskandidat att inte ha större respekt för förtroendevalda inom partiet än så.

@JP hur ser det ut i värmland marie kommer på söndag. Vi börjar i Krisitnehamn. Finns det någon som satt upp affischer där.. Annars fyller jag bilen och sätter upp?

[11:53:22] Anne Kekki Forshaga: Något större som händer från söndag till tisdagkväll som Marie kan vara med på?

[11:54:12] Anne Kekki Forshaga: Detta var frågor till ledningen i värmland :). Nu kör vi mot Riksdagen (dance)

Något senare kommer dessa kommentarer på skype från en person är uppenbart insatt i att Marie varit på väg till Värmland en tid, men av någon anledning har det valts att inte informera ledningen i Värmland i sista stund. Sedan att denne människa helt verkar sakna verklighetsförankring och hävdar sig vara ”värmlands högst rankade kandidat”. Hmm, skriven i Göteborg, ja då är man minsann ingen värmlandskandidat. Inte enligt mina ögon i all fall. Man var värmlandskandidat när nomineringstiden var och så också när omröstningen skedde. Efter detta är inte Marie Maloki Axelsson en värmlands kandidat utan en kandidat tillhörande Göteborg.

För månader sedan var det ett stort problem inom PIRATPARTIET i värmland. Problemet löstes på ett mycket bra sätt, men här har vi alltså återigen orsaken till det sk. värmlandsproblemet, man saknar insikten på vad saker och ting innebär när man gör olika saker. Nu kommer jag att bli anklagad för att spä på saker och ting och att detta var väll onödigt att skriva. Men problemet är inte det jag och andra gör, utan problemet ligger i att enskilda personer kan göra saker gång på annan som skadar PIRATPARTIET medvetet eller omedvetet, men de hålls fortfarande om ryggen av ledningen inom partiet. ”värmlandproblemet” är bara en enda sak och det är att vi vägrar att sitta tysta utan vi talar om vad vi tycker. Det är ”värmlandsproblemet” och ingenting annat.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Värmlandsproblemet kommer alltid att finnas i värmland.

 1. maloki skriver:

  ”24-åriga Marie Axelsson flyttade nyligen från Forshaga till Göteborg, men kan ändå ses som den högst rankade värmlänningen bland Piratpartiets kandidater till riksdagen. Hon står på åttonde plats på valsedeln för västra regionen.”

  http://nwt.se/tema/val2010/article750407.ece

  Du kanske inte anser att jag är Värmlänning, men jag är född och uppvuxen där och jag anser mig inte vara Göteborgare. Det har inte att göra med vart jag är skriven.
  Resten av min hur jag håller kontakt med överstehönset i gården är inte ditt problem.

 2. maloki skriver:

  Sedan utöver det, så är det nog inte direkt KONSTIGT att min mamma som jag pratar med mer än en gång per dag vet mer om mina tankar kring att jag kommer till Värmland än någon officiell information som finns.

  För övrigt gjorde JP det jävligt tydligt när jag flyttat att han inte var intresserad av att hjälpa eller stödja mig som kandidat, så då tog jag tag i det själv. Så enkelt är det.

 3. Peter skriver:

  Finns bara en värmländsk PP kandidat väl? C Magnus Berglund.
  Tycker du FÖ att det är konstruktivt att gå bakom ryggen på VL i Värmland Marie?
  Han har tom frågat om dina planer.
  Det är sån skit som du håller på med som gör att folk ledsnar. FFS!

 4. admin skriver:

  Nej, kanske inte det är. Tyckandet ger mig dock rätt att yttra mig så jag också får sviter tillsammans med andra medlemmar inom PP av detta. Vi kom överens att saker och ting skulle grävas ner och vi skulle gemensamt gå vidare, men gång på annan stöts det på patrull.. Hur går man vidare mot gemensam valframgång om det inte kommer från båda hållen? Du har ju gång på annan blivit tillfrågad om du kommer och svaret är att du inte vet, visst det var säkert så just då, men brukligt är ju att man mobiliserar trupperna så att man får mest möjligt ut av ett viktigt besök oavsett vem det är som kommer.
  Det är inte lätt att göra en sådan sak, några få dagar innan saker och ting går av stapeln. Sen vem överstehönset är som du pratar om i svaret, vet jag inte, men du får gärna förtydliga det.

 5. admin skriver:

  Peter – tack för din kommentar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.