Journalister på värmlandsnytt har gjort mitt jobb – TACK

Nu är det då klart vilka nivåer som ersättningarna ligger på som våra förtroendevalda får från oss skattebetalare.

Inlägget från SVTplay kan du se här. Intressant, men de har tyvärr inte fått med all ersättning till dem om jag räknade rätt som hastigast i skallen och jag klarade ju inte av att låta bli att maila dem. Vi får väll se om någon kontakt tas från dem på Värmlandsnytt.

Samtidigt så tycker jag att det är ett jävla hycklande från HEL i frågan om att de vill gå ut och ta bort arvodena. Hmm, varför i helvete tar de då emot dem? Finns papper för hela 2009 här hemma hos mig, nämnd för nämnd där det står så vackert uppräknat. Den som vill är fri att kontakta mig i ärendet. Men en varning, det är nästan 500 sidor att räkna igenom.

Mitt medborgarförslag, blev det tyvärr inget av då de valda att anse den besvarad. Men mitt löfte ligger kvar. Hamnar jag i nämnd eller i fullmäktige efter valet, ja då kommer jag inte att ta emot annan ersättning än för förlorad arbetsförtjänst och reseersättning. Blir jag tvingad att ta emot pengarna, ja då får jag väll skänka dem till välgörande ändamål eller något och då blir det till Folkets Hus Åmotfors. Där gör de bättre nytta.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Eda, ensson, Nyheter, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.