Borg och Reinfeldt.

Att vara en betonghäck ska visst vara något fel enligt moderaterna och Anders Borg. Statminister Reinfeldt har ingen visionpolitik utan drivs av lönesänkningar och skattesänkningar.

Att vara en stolt betonghäck är att värna om den svenska gemensamma välfärden. Att värna om socialförsäkringssystemet, skattefinansierade skolan och sjukvården, kommunala äldreomsorgen, skattefinansierade vägnätet och järnvägsnätet. Att vi ska ha stark motpart till arbetsgivarna i och med fackföreningsrörelsens kraft. Ja, det är att vara stolt betonghäck. Att bedriva politik som raserar hela denna välfärd för att individer ska få mera i plånboken – ja, detta är alliansens politik.  Var och en som röstat på alliansen kommer att ångra sig den dagen man blir sjuk eller arbetslös för nu finns tyvärr inte den svenska modellen kvar. Den är raserad och det kommer att ta mycket lång tid att bygga upp den Svenska modellen igen.

Micke

Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.