Politiska nämnemän

Jag tycker att det är enormt intressant att den politiska kåren, helt plötsligt, råkar inse att det är fel att det är politiker som väljer nämndemän. Helt plötsligt är systemet förlegat och rättsosäkert. Helt plötsligt duger inte den gamla systemet. Varför, jo för att det har kommit in politiker från andra än de ledande partierna och för att dessa har en annorlunda syn på saker och ting, ja då är det en rättsosäkerhet. Men vart ligger rättssäkerheten i och med detta aggerande?

Micke

Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.