v 24 – 2022

Mycket händer i mitt liv och så också inom politiken. Dessa veckobrev är ju inte enbart till för att skriva om politik, utan det kan handla om vad som helst. Allt kan jag inte skriva om heller, både av personliga skäl, men också politiska. Det pågår ju alltid samtal i politiken om saker och ting och mycket ska hållas i det dolda. Varför funderar nog många, det kallas för internt politiskt arbete.

På det personliga planet, kan jag konstatera att jag bara äldre och äldre. Det är ju inte förvånande direkt, men jag kände mig otroligt gammal när jag konstaterade att min minsta unge tog studenten nu i år. Jaja, det är enbart att konstatera att tiden flyger fram och det alldeles för snabbt. Men, jag konstaterar ändå att livet är förbaskat bra, för min egen del. Jag har världens bästa familj och vad mera kan man begära?

I Eda kommun har vi många politiska frågor, många är saker som vi bara göra och som är självklara. Det finns inget att fundera om det. Den mest skrämmande saken, enligt min åsikt, är det som i investeringsbudgeten skrämmande, kallas eftersatt underhåll. Vi ska inte ha något som heter eftersatt underhåll i våra gemensamma offentliga lokaler. Eftersatt underhåll, blir enbart dyrare och framförallt vi riskerar att förr eller senare kommer det hända något allvarligt och det är det absolut värsta som skulle kunna ske.

Nu tänker jag njuta av en weekend med min fantastiska hustru, så detta veckobrev blev av ett väldigt kort inlägg, men det klagas det nog inte på.

Vid åsikten – Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar