V 21. – 2022

Våren och värmen var på besök här i bygden, men tyvärr verkar den dragit sig tillbaks lite. Jag kan dock glädja mig med att det kommer en varm period framöver. Jag hoppas att den varma perioden kommer att vara en längre tid.

Att vara längre sjukskriven, som mig, ger att man inte enbart har en kamp med att försöka bli frisk, jag har också en ständig kamp med det offentliga och det i sig är väldigt slitsamt och tar på krafterna. Många gånger får jag önskan eller känslan – tänk om jag bara kunde få vara i fred och göra mitt och slippa allt krångel. Men, tyvärr så är inte fallet.

Många har turerna varit, speciellt detta med förståelse från myndigheter och läkare, där jag verkligen fått och får kämpa för min rätt att vara sjukskriven.

Nog om detta – Valrörelsen är redan igång och det är ju en sak som jag tycker är jätteroligt. Vad tycker ni är den viktigaste valfrågan i Eda kommun?

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar