Veckobrev v.18 2022

Återigen så sitter jag här och skäms. Varför då? Jag publicerade ju inte detta mellan 17 och 18 som jag sagt att jag ska göra. Men, det verkar ju som ingen upptäckt det ändå, det är ingen som kommer till mig och klagar om det som står här på denna sida ändå. Det kan ju bara betyda några saker. Antingen är det ingen som läser denna blogg, eller så kommenterar man inte och man läser eller så är man en omogen person och springer och pratar med andra om inläggen här. Ja oavsett så skriver jag nu.

Våren har äntligen kommit, så också till Koppom. Skönt med sol och värme.

Det närmaste politiska beslutet, av enormt format som ska tas är Ja eller Nej till NATO. Det finns för och nackdelar oavsett vad man gör och så är det med allt. Bilda dig en egen uppfattning. Det kommer att vara folk som kommer överdriva från båda hållen, så lyssna gärna men var kritisk till det som sägs. Jag har i alla fall bestämt mig och det blir ett Ja till NATO från min sida.

Jag har en dålig dag, därför avslutar jag för denna vecka

Vid Åsikten Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.