Sjukvårdspartiet i Eda

Ja, vad ska man tycka till om dessa? Inte mycket, de får ju självfallet tycka vad de vill, det är det som är demokrati, åsiktsfriheten. Men, vad jag sett i det publicerade så vilar inte partiet på några starka politiska grunder. De rider däremot på populism och den ständiga kampen mellan de tre tätorterna. Ja, sen då har vi då det ständiga tjatet om att de andra partierna i kommunfullmäktige om att försöka stänga ute Partiledaren ur Kommunstyrelsen. De skriver också i programmet att det är viktigt med två högstadieskolor i kommunen. Ja, självklart är det det och ingen annan åsikt finns om det heller. Så varför tar man upp frågan? Ja, lögnen om att någon vill lägga ner har säkert spridits bland folket. Så återigen, kolla källan.

I programmet står det angående partiledaren Hans Nilssons agerande i kommunstyrelsen, när personalchefen fick sparken, att han inte tyckte att hon skulle få lämna jobbet. Han har också sagt att i Arvika Nyheter att han inte varit med och beviljat kommunchefen rätten att säga upp personalchefen. Detta är en ren lögn. Det är hur enkelt som helst att undersöka. Kommunstyrelsen tog beslut om att ändra i kommunchefens delegation och där skrevs in att denne hade rätten att säga upp personal, så som han gjorde i fallet med personalchefen. Detta togs enhälligt, alltså alla politiker röstade för ändringen, OCH Hans Nilsson var med och sa JA till denna förändring. Sen sitter Hans och beklagar sig i efterhand att så skedde. Detta gör han ENBART för att rida på vågen över den kostnad det innebar för kommunen. Ja, man kan se det på många frågor, så det gäller att vi alla, som väljare, kollar upp vad våra förtroendevalda säger och skriver och då framförallt då Hans Nilsson med partikollegor.

Hans Nilsson satt som kommunalråd för Hela Edas lista för några år sen och inte mycket hände de åren. Jo, han tog ju ett mycket omtvistat beslut gällande inköp eller om det var leasing av en massa baracker till kommunen. En kostnad som har blivit jävligt dyr för Eda kommun. Han gick då också till val om att han skulle minska antalet tjänstemän rejält. Ingenting hände. Det var också i denna period, som jag fick sparken som undersköterska på hemtjänsten, då jag publicerade kommunala dokument som inte hade ett skit med mitt arbete att göra. Dessa handlade om anställningsprocessens slutfas av de tre sista som stod att välja emellan till posten som kommunchef. Jag var aldrig, som politiker, i kontakt med dessa papper utan de kom hem till mig. Dåvarande personalchef (Hans Engström) gav mig ultimatumet ta bort inlägget eller förlora jobbet. Svaret som han fick var att mitt ord har aldrig varit till salu och kommer aldrig bli det heller och vem som skickade mig underlaget, ja det kan ni själva tänka på. Men, jag kan konstatera att man ska vara försiktig med vilket parti man ska rösta på.

Nåja, jag ska släppa skrivandet om den mannen och partiet Sjukvårdspartiet i Eda.

Jag hoppas ni alla kommer att gå och rösta i valet i September och jag hoppas att ni röstar på Socialdemokraterna. Jag hoppas att ni också vill bli medlemmar och aktiva politiker, för politik är roligt och intressant. Hur man gör för att bli medlem, hittar ni här. Ju fler vi blir, ju bättre underlag blir det i partiet, då allas åsikter är viktiga att få med.

Nu har jag säkert retat upp någon mer, men det är inte noga heller. Detta är vad jag tycker och jag har egentligen varit snäll, då jag kunde ha skrivit mer.

Vid åsikten och så önskar jag er alla (även ni tjänstemän som smyger runt här och läser) en riktigt trevlig helg – Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar