Personer visar sig så politiskt inkompetenta så hälften vore nog, men får ända sitta kvar vid makten!

Ja, ni läste helt rätt. Detta är min åsikt, gällande enskilda personer inom Socialdemokraterna i Eda kommun. Vem/vilka det är, det tänker jag inte lägga ut här, för det finns det ingen som helst anledning att göra.

Härskartekniker finns det många av och man blir aldrig förvånad över att de tas till. Man blir mer förvånad över när det sker och framförallt från vem. Men men, nu är det som det är och jag får försöka reda ut detta också. Det är ingen katastrof för mig ändå, så egentligen är det skit samma, men skönt att gnälla av mig lite i alla fall.

Kommunfullmäktigelistan för Eda kommun är nu spikad och klar från oss Socialdemokrater. Det ser överlag bra ut och första kandidaten tillika kommunalrådskandidaten tror jag mycket på. Jag tänker inte nämna några namn här på sidan mera än att det inte är jag själv. Jag är inte med på listan överhuvudtaget och skönt kan ju det vara, både för mig och för andra.

Så, nu får det vara bra för skrivandet av idag.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar