Jagad – vad letar ni efter?

Uppenbart så är jag intressant att ha koll på och det är ju trevligt, frågan är varför man inte är vuxna nog att prata med mig direkt, utan smyger runt och har denna sida som man kollar på istället. Roligt att man engagerar sig så hårt, men patetiskt att man inte är mer vuxen än detta, men man ska vara med och styra en kommun.

Jag har kommit över information om att jag visst återigen är intressant för Eda kommun och att de försöker sätta dit mig för brott mot tystnadsplikten i och med att jag skriver om fallet Jesper. Lycka till med det i och med att allt jag publicerat är godkänt av Jespers gode man. Så, med det sagt så skiter det sig för er, gällande den frågan. Tilläggas ska också, som inte är en nyhet för någon, är att i Sverige har vi yttrandefrihet. Visst, det är regler med den, för man får inte kränka andra av olika anledningar. Sen kan man ha tystnadsplikt. Det allra mest tragiska är ju att istället för att lägga energi på att hjälpa en kille, med ett funktionshinder, att få vara en aktiv del av samhället, så försöker man gå på mig som är en av dem som försöker lyfta fram denne grabbs elände och få till en förändring.

Eda kommun och Socialnämnden jagar inte bara ut de allra svagaste i samhället, så som de gjort med ”Jesper”. De gör det dessutom med hjälp av inhyrda konsulenter, till en kostnad av 800 kronor i timmen. 2021, var denna kostnad för Eda kommun strax över 1.5 miljoner kronor. Så, vi har alltså inte råd att hjälpa ”Jesper” med flera, men vi har råd att göda konsulter än mer än vad vi redan har gjort. Kommunen hade dem dessutom på löpande räkning, så de blir enbart dyrare och dyrare för kommunen, då det inte fanns kontroll på hur många timmar de jobbade, det kom bara en räkning. Dessutom, har Eda kommun olagligt skrivit avtal med dessa konsulter, trots att de är upphandlade via direktupphandling. Upphandlingen har överskridit kostnaden för lagligheten, med råge, då gränsen för direktupphandling är drygt 430 tusen. Vill vi verkligen ha det så? Olagliga upphandlingar samt livsförstörande beslut för samhällets alla ”Jesper” som finns i kommunen.

Här ser vi då, återigen, varför vi måste bli fler nya politiker i Eda kommun. Bli gärna med mig och mina partivänner i Socialdemokraterna, för en än bättre kommun att leva och bo i för ALLA. För så som dagens styrande av kommunen (Hela Edas Lista, Centerpartiet, Kristdemokraterna och Vänsterpartiet) gör mot våra ”Jesper” samt gör olagliga upphandlingar, det är inte så jag anser Eda kommun ska styras.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar