ensson.se är återigen under granskning

Någon, politiker eller tjänsteman i Eda kommun, har ett intresse av att ta reda på vad det står på denna sida. Men i stället för att vara vuxna och prata med mig, så pratas det hellre bakom min rygg. Detta görs av ren feghet och att personen/personerna inte är vuxna nog att göra det, men att styra en kommun är uppenbart någon de anser sig vara vuxna nog att göra. Det letas alltså uppgifter här, som ska kunna användas emot mig.

Vill man mig något, så är jag tacksam om man är vuxen nog att kontakta mig direkt, istället för att springa bakom min rygg.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar