När gärningsmannen är vit, håller SD, KD och M käft.

Det är bra intressant detta med politik och hur man kan se, de dolda åsikterna om man bara tar sig ett varv till i tankebanan om hur partiledare fungerar.

Ta nu den rättegången, där olika personer vid Falcon Funds blev dömda, efter att ha myglat bort pensionspengar från spararna i minst sagt tvivelaktiga affärer. Något som också fastställdes av rätten. Alla tre är svenssons.

Inte ett ord från Sverigedemokraterna, Kristdemokraterna eller Moderaternas partiledare om denna händelse. Däremot, så fort en gärningsman, är från utlandet och med annan hudfärg, ja då är det vråla högst som gäller och man kräver lag och ordning.

Ergo – när gärningsmannen är vit är det inte noga med lag och ordning enligt Sverigedemokraterna, Kristdemokraterna och Moderaterna. – Men när gärningsmannen har annan hudfärg, ja då är det illa för samhället och man tävlar om väljarnas röster.

Här ser man ett klart och tydligt, dolt budskap, i den konservativa åsiktskorridoren. Hudfärgen avgör alltså, är det en rasism i det politiska budkapet som Sverigedemokraterna, Kristdemokraterna och Moderaterna jobbar efter.

Så vill du ha ett samhälle uppbyggt på rasism rösta på dessa. Men det finns många bra andra alternativ, så innan du bestämmer dig, ta en runda till i ditt funderande.

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar