Svar på Stefan Nilsson insändare. V, C, HEL och KD är Knähundar och nickedockor till Rasisterna i

Äntligen så gör du något för ditt politiska arvode i Eda kommun. Men oj vilken tid det tagit. Nu har jag suttit och konstaterat, på de mötena jag kunnat att SD i Eda alltid lägger ner sina röster vid omröstning. Detta ger att V, Hel, C och KD sitter säkert vid makten tackvare SDs agerande. Alltså blir dessa fyra partier knähundar till rasisterna SD. Måste vara det som era väljare ville.

När kommunchefen sade upp personalchefen så var det en enighet om förändring i hans delegationsordning. SD var för, Stefan Nilsson sitter och gnäller i media nu för att skapa sig billiga röster. Det var total enighet om denna förändring Stefan Nilsson, utan reservationer så ditt parti stod bakom det hela. Varför gnäller du då nu? Vet du inte vad du håller på med?

Jo just det, en gång till var SD uppe och gjorde ett yrkande. Det var gällande budgeten. Eda kommun skulle, likt andra kommuner, få tilläggspengar av staten nu i dessa covid tider. Då tyckte återigen V, C, HEL och KD att vi skulle vänta med att lägga en budget, just för att få med dessa extra pengar in i ordinarie budget. Varför man gör detta är ju väldigt enkelt att förstå, man döljer på så sätt det underskott man har då man annars hade fått genomföra besparingar i verksamheter. SD tyckte detta var bra och röstade med de sina knähundar. Det gjorde att budgeten för detta år var klar i december och det i sig är ett tecken på totalt avsaknad kunskap om politiskt arbete. En budget ska helst vara klar 9 – 12 månader i förväg för att organisationen ska hinna ställa om sin verksamhet för att försöka klara av att hålla det budgeterade. Men nej då, inte ens det klarar kommunens leding av, knappast förvånande.

Jo just det, det var gnäll angående detta med Hammar Skola också, som nu Stefan Nilsson försöker köpa sig billiga politiska poäng på. Jo, han ville skicka det tillbaks för ny utredningen till utskottet och inget annat. Men, det skriver han inte minsann när han sitter och gnäller i tidningen. Det hade återigen enbart gett en kostnad för kommunen, utan anledningen. För i utskottet var alla politiker överens om det förslaget som nu fastslogs av kommunstyrelsen.

Ett förslag, Stefan Nilsson SD, läs igenom ALLA de papper du får till de församlingar som du är med i, så förstår du processen bättre. Ja, det gäller ju förövrigt dina partivänner också. Då blir det lättare för dig att veta vad du är med och bestämmer tillsammans med dina kompisar i V, C, HEL och KD.

Eda kommun har enbart klarat sitt budgetmål de senaste 10 åren tackvare de extra pengar de fått samt uttag av besparingar och försäljningar. Inte av aktiv ledarskap.

Så vill man ha ett fortsatt värdelöst samt rasistiskt styre av Eda kommun så rösta på knähundarna V, HEL, C och KD med SD som har dem runt lillfingret. Jag skulle då allvarligt ta mig en funderare på, om jag nu röstade på V, Hel, C eller KD om jag verkligen ville att mitt parti ska styras av SD. Men jag vet en sak, jag skulle ALDRIG rösta på rasisterna i SD eller sätta mig i en politisk position som gör att jag är beroende av dem så som nu gjorts i Eda kommun, enbart för att själv skaffa mig makt personligen. Det är det som skett i Eda och det är därför som vi får det så dåligt styrt som det görs nu.

Undrar om V, HEL, C och KD vill ha brunskjortor och uniform i skolorna också?

logo_sverigedemokraterna.png (664×185)

Ja, det är som ni ser ett vackert styre i Eda kommun. SVEK är inte starkt ord nog mot väljarna för V. Men det är det ni fick för V startades av en enda sak i denna kommun. Makten, möjlighet till högre arvode så personlig vinning och inte politisk övertygelse är orsaken till att V med flera satt sig i knät på rasisterna i SD

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar