IS anhängare och det som sker.

Dagligen ser vi anhöriga som sitter i olika media och tycker synd om sig och sina anhöriga som idag är nere i gamla IS områden. Detta är ingenting att tycka synd om överhuvudtaget.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4d5OwV/skramos-barn-i-sakerhet

Här har vi då en kille, boende i Sverige men som är Norsk medborgare. Och OM han ska dömas i något land så är det i Norge, de har dessutom efterlyst han för terroristbrott internationellt. Men han ska inte bara dömas för detta, han ska dessutom dömas för brott mot sina sju barn för psykisk och fysisk barnmisshandel, samt med tanke på den utmärgling det skrivs om att de har så anser jag att han också ska åtalas i sju fall av grovt vållande av kroppsskada. I tillägg till detta, om det går att bevisa, ska han dömas i ett antal fall för mord eller andra kriminella saker som han har gjort i Kalifatet.

Hans hustru ska självklart också åtalas för samma saker mot deras barn och om hon gjort sig skyldig till något brott i Kalifatet ska hon åtalas för detta också. Ingen av dessa föräldrar ska ha någon rätt till barnen och de ska inte heller placeras hos någon anhörig, för att på detta sätt få kunna träffa sina barn.

Enligt mitt synsätt ska föräldrarna åtalas, dömas och avtjäna sitt straff i det land de ursprungligen kommer ifrån, de ska dömas av någon form av internationell domstol.

Skråmos fall är enbart ett i av alla exempel som finns bland dessa IS älskande idioter, men samtliga ska åtalas, dömas och fängslas på liknande sätt.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar