Öppna Gränser och återvändande IS anhängare

I Sverige har vi, under en längre tid, ett växande problem. Antalet kriminella ökar och framförallt från de som invandrat till landet.

Självklart är det så att det finns invandrare som kommer till Sverige, skaffar sig utbildning, jobb och som sköter sig. Detta är bra och något landet behöver ha. Men, vi behöver inte ha och vi ska inte ha den ökande mängden kriminella invandrare kvar här i landet. Visst, saker och ting sker som gör att man blir lagförd för småsaker, men om man gör en enda sak som gör att man blir dömd till fängelse, ja då ska man utvisas ur landet. Sen är det problematiken, gällande internationell lagstiftning att man inte får utvisa till område där de kan skadas, torteras, mördas eller andra orsaker – men det känns som att det inte är ett problem som ska vara Sveriges problem. På något sätt, måste man kunna få ut kriminella element ut landet. De har ju flytt från krig, mord och annat elände – så vad är logiken i att starta upp samma skit när man kommer hit? Flydde man från det, ja då bör det vara för att man inte vill leva i sånt.

Samma sak gäller personer, oavsett kön, som valde att flytta ner till IS kontrollerade områden. Nu är detta område i stort sett nedslaget totalt, men det finns en massa fångar som nu ska spridas över världen så att IS kan fortsätta sitt krig där de kommer ifrån. Ja, det kanske var ett hårt påstående, men vad har vi för EXAKTA garantier för att det inte sker? Visst, vi har inga garantier för att det inte sker heller, men motsatsen är värre och därmed ställer det högre krav.

Är man så himla naiv och blåögd och tror att detta är snälla män och kvinnor och som inte har tagit seriös skada, ja då tror man enormt fel. De var religösa fanatiker när de åkte ner och merparten (om inte alla) har nu skador i form av PTS och det gör inte saken bättre. Här finns en enorm säkerhetsrisk för landet och för övriga delar av världen. Faktorer som gör att man istället ska behålla problemen i de länder som de nu befinner sig i. Där ska de också dömas utifrån de brott de har begått och straffas utifrån det landet lagar.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Eda, ensson, Mina tankar, Nyheter, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.