Medborgarförslag till Eda kommun

Tycker att jag ser allt oftare att Eda kommun har möten på Thon Hotell Charlottenberg. En stilla fundering. Har ni blivit för fina för föreningslokalerna som redan finns i kommunen?

Om problemet är att det inte finns lediga lokaler i just Charlottenberg den dagen ett möte ska avhållas på tex Folkets Hus. Ja, men sök er då till någon annan lokalhållande förening i kommunen och stöd föreningslivet. Detta är ju möten som planeras i lång tid i förväg så det borde inte vara några större problem om nu viljan finns.

Självklart kan det vara så att stolarna, borden, kaffet, maten eller annat är det som gör att ni valt att lägga möten på detta hotell. Men i besparingstider borde också detta tittas över. Om föreningarna får in hyrespengar eller pengar för försäljning av tex kaffe till dessa möten. Ja då minskar ju också behovet av föreningsstöd och i den ekonomiska situationen som Eda kommun befinner sig i, har ni ju egentligen inte råd att lägga ut en krona mer än nödvändigt.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Eda, ensson, Mina tankar, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.