Islamska staten och andra psykotiska pedofiler

Det är intressant och fruktansvärt hemskt att se hur utvecklingen i världen har skett de senaste åren. Är det inte den ena muslimska organisationen så är det den andra. Och alla tolkar Islam mer och mer radikalt, ungefär som fan läser bibeln är känslan många gånger. Nu är jag långt ifrån inläst på koranen på något sätt och vis, men tvivlar enormt på att du ska mörda en annan muslim för att han/hon är av annan stam eller liknande. Inte heller tror jag att du ska våldta och sälja barn. Men det är ju bara att använda sig av sökmotor på internet om man är intresserad av att se vad som står. Hittade en mängd olika sidor och på fem minuter (enormt kort tid), hittades inte en enda skrivelse om att dessa olika saker i texten ovan var förenligt med Islam. Men som sagt jag kan ha fel.

Jag tycker att det är enormt intressant att se unga kvinnor och män sticka ner till kriget och alliera sig med IS och andra kriminella organisationer. Jag kan inte förstå vad man ska göra detta för under en tid eller för gott. Söker man på internet och ser vad IS gör mot andra människor och bestämmer sig för att åka ner i alla fall, ja då har man verkligen en skev världsbild. Jag tycker inte heller att om man har fått uppehållstillstånd i Sverige eller annat EU land och gör en sådan resa att man ska vara välkommen in till EU området något mer på livstid.

Den enda bild jag får av dessa muslimska fundamentalister som IS och andra är att de är psykotiska mördare och pedofiler som saknar respekt för allt och allting. Då kan man lika gärna stanna i krigszonen och enligt min syn dö där nere. Jag tycker betydligt mera synd om samtliga som blir drabbade av den sjukdom som dessa sprider runt sig.

I Sverige ska det ha varit ett förslag om att dessa krigare/anhängare/pedofiler/mördare till IS ska få hjälp när de kommer tillbaks till Sverige. Vadå hjälp? De har ingenting i detta landet att göra och om de har blivit svenska medborgare, ja då ska de anhållas för landsförräderi. Har de dubbla medborgarskap, ja då är det bara att utvisa dem tillbaks till hemlandet. Har de bara svenskt medborgarskap, blir det ju självklart värre. Men med tanke på vad de gjort, är dödsstraff alldeles för lindrigt. Ni kan ju kommentera om ni vill, men tror ingen läser eller kommenterar i alla fall. Men skriver gör jag i alla fall.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar