Sunt och bra att vara otrogen.

Nu var det allt många som tänkte  och  men vad är ni för snuskiga personer som bara tänker så? Och inte vågar ni kommentera heller…… Nåja, det det kommer att handla om är detta:

Man ska vara kritisk som kund.

COOP är nog den största BLUFF som skapats i Sverige igenom tiderna. Man gör reklam om att det ska vara bra att vara kund och att man kan få tillbaks 5% i återbäring. Ja, det KAN man få, men genom att  vara kritisk kund och inte handla på COOP, får man direkt många procent mer än det. Och vad är då idéen?

Prisexempel: Wasa Husman 540 gram (Lidl) 8.90. Coop: 13.90 (rabatt 5% av 13,90= 69,50öre, slutsumma= 13,20 och då är det ett MAX avslag som är borträknat) Vart är varan billigast? Lidl 8,90 eller Coops 13,20? Mellanskillnaden är bara: att Lidl är endast 33% billigare trots att vi redan har använt vårt maxavslag som vi kan få på Coop.

Vart vill jag då komma? Jo, att genom att vara aktiv konsument, läsa och ta del av saker och ting så kan vi påverka vår vardag på ett ekonomiskt och praktiskt sätt. Så fram för mer gränshandel i Eda kommun, så vi konsumenter kommer bort från coop, eller som det hette förr Konsum. Där är det bara dyrt att handla och kommer inom en framtid att förvandlas till ett snabbköp korvkiosk eller annat onödigt.

Men detta gäller inte bara COOP utan i alla områden där vi konsumenter finns. Dagligvaruhandeln är bara en sak, men ta ett ansvar som kund och titta över dina bankaffärer, jag lovar dig att att din gamla bank, kommer att vara långt ifrån den bästa och främsta.

Micka

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar