Sossarna regiserar sin kongress som de gör i Nordkorea.

Genom gemensam front så ska nu sossarna stå enade som det kommunistparti det är. Det är så vidrigt att det är sjukt att det ska vara så i ett sk. demokratiskt parti som S hävdar sig vara.

Alla ska sluta dig bakom besluten och framförallt partiledningen så att inga problem ska finnas utåt och partiordföranden inte ska få problem. Man sammanlänkar och jämkar till några kompromissförslag och debatten avtar. Det vore ju synd om det blev en aktiv debatt inom denna betongjätte och framförallt, tyck inget annat än partiledningen eller toppen för då åker du ut. Så var det redan på min tid inom partiet och tyvärr lever det kvar än. Fanns en fin man i partiet som sade orden: gemensamma vi stå, söndrade vi falla. Men betyder det att medlemmen, rösten, folket ska stå enade med ledningen, eller att ledningen aktivt följa med folket?

Ska vi nämna namn eller räcker det med att SSU ledning är lika hjärntvättad som partiets? Och det är inte bättre på kommunal eller regional nivå.

Jag har  varit med om: Ombudsmän som har svindlat med pengar, gamla gubbar som har varit på underåriga, SSUs förbundsombudsmän som kuppat bort distriktsledningar för att de inte passat, Skitfulla partiledamöter som har druckit på partiets bekostnad, Uppmaningar från S och SSU att inte göra om medlemsregistren inför kongresser för att inte förlora eventuella mandat, ska vi fortsätta? Partiet och SSU gör det, ska vi??

Micke.

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar