Två parasiter mindre, SKÖNT

De poliser från Uppsalamyndigheten, borde få flera veckors betald semester för att ha stoppat dessa personer för gott. De var väl kända av polisen sen tidigare, vilket innebär att de kostat skattebetalarna en massa pengar. Äntligen har det sätts stopp för dessa personer och jag önskar att fler gjorde på det sättet.

Tycker att det är bra att de gjorde som de gjorde, polismyndigheten. Visst tragiskt för barnet/barnen han har, men det ska man tänka efter om före innan man skaffar barn med en kriminell. 

Ge poliserna medalj för mycket gott uppförande i tjänsten.

Micke

 

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar