Sjuksköterska pool i Eda kommun?

Eda kommun ska visst fatta ett beslut om att det ska införas en sjuksköterskepool. Trevligt. Låt mig gissa att det blir som med Undersköterskepoolen som skulle startas för ca 12 år sedan, det utreddes, det lades ner, det utreddes, det lades ner osv. Sen fattar man som vanligt beslutet, NEJ, det finns det inga pengar till. Och skattebetalarna får betala utredningar, för DET finns det pengar till.

Ja, så hoppas jag inte att beslutet nu blir, men tror och med tanke på hur personalutvecklingen sker i Eda kommun. Ja, då förväntar jag mig ingenting annat heller. Levande landsbyggd bygger på en levande aktiv och framåtsträvande kommun. Kanske därför man tjänar mera pengar inom handelsområdet, än tex vården.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Eda, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar