Är inte medlem av SAP, trots påstående från ”bättre” vetande.

Att vara en offentlig person och aktivt tala om vad man tycker i saker och ting, ja det har sina baksidor. Man har fiender, man har vänner och sedan har man de som har lite svårt för att lyssna på vad man säger och bara ska ha rätt. Detta gäller fler än mig, se bara debatten som som varit i Arvika Nyheter, när sopförbränningsanläggningen skulle byggas i Åmotfors. Bruket skulle då vara räddat för all framtid, tvivlarna bestred uppgifterna, folk hånade dem, men uppsägningarna kom. Lite intressant dock att ingen då kan ställa sig upp och erkänna att de hade fel.

Nu då till rubriken ovan. Det påstås från personer att jag ska vara medlem i Socialdemokratiska partiet. Nej, det är jag inte. Jag har inte betalat medlemsavgiften, sedan att SAP brukar ha lite svårt att radera sina medlemslistor, ja det är ju ingen ny företeelse. Det har ju varit så, sedan jag gick med i SAP 1990, första gången.

Ett litet utdrag från Facebook kommer nu, eller snarare 3 bilder.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, man känner sig ju verkligen trodd när man försöker ha en saklig politisk diskussion i ett ämne och man blir påhoppad om att man ska komma på möte etc, i stället för att skriva här. Sedan får man reda på att man är medlem fastän man inte är det.
Med fakta ska jag nu bemöta de ”fakta” som skrivits under mitt Facebook konto. Hoppas att ni som jag tror mer på denna person och att personer nu kan lära sig att lyssna, då kanske fler orkar engagera sig, men det kanske inte är önskvärt. Ljuga, är något jag inte gör, i alla fall INTE om en sådan patetisk sak som om jag betalat medlemsavgift till SOCIALDEMOKRATERNA eller inte.
Utdrag från mail:
Men tycker det är jävligt hemskt att man ska behöva kontakta Sveavägen, men hoppas nu att det för en gångs skull är klart och slutdiskuterat om denna sak. Jag hatar att känna mig uthängd som en lögnare. Vet inte om det var tanken bakom allt jävla tjafs i detta ämne hela tiden heller, men känslan  var att det inte gick att förstå eller oviljan att förstå vad jag skrev. Sedan om partiet är tröga med att ta bort mig ur registren, det är inte mitt fel. Men betalar jag ingen avgift ska jag inte vara med i medlemsregistret heller.
Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Cyberbuddha, Eda, ensson, Mina tankar, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.