Vägval Eda behöver en skiftnyckel.

 

 

 

 

Att vara politiker i Eda kommun innebär att man ställs inför många svåra beslut. Beslut som man måste ta, eftersom man frivilligt har tagit på sig ett politiskt uppdrag och man har dessutom ganska bra betalt för det.

Men är man bekymrad över att fatta de obekväma besluten, ja då ska man inte heller ta på sig uppdraget, då man jobbar för innevånarna. Detsamma gäller de tjänstemän som arbetar i vårt eminenta kommunhus. Klarar man inte av jobbet, ja då ska man leta efter ett annat.

Den skyltkombination ovan, är direkt olämplig då det ger trafikanter dubbla budskap. Men det är ju ingen nyhet att tjänstemän och politiker i denna kommun kommer med två olika budskap. Förbi denna skyltkombination passerar mängder av trafikanter varje dag, den sitter nämligen vid korsningen vid viadukten i Charlottenberg. BUG Sport på ena sidan och Värmlandsmöbler på andra. Bara och titta när ni åker förbi. Många är de som åker till kommunhuset på arbete, men väljer att blunda.

Eda betyder ju bakvatten eller bakström. Är nog ganska synonymt för denna kommun.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Eda, ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar