Resan den 27/9.

Efter att ha haft en underbar bröllopsceremoni på morgonen den 27 september så styrde vi kosan mot Karlstad. Resan var beställd för länge sen och vi skulle åka med Cinderella och jag skulle återigen få se underbara Smokie live.

Jag vill med detta korta inlägg tacka (dock senare än tänkt), vår busschaufför Lennart som körde bussen till och från Ålands färjan denna gång. En mycket sympatisk, trevlig och duktig busschaufför som gav oss skjuts tryggt och säkert.

Tack Lennart på Charterbuss för en mycket bra resa.

Mikael och Vibecke Ensson

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Insändare. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar