Insyn och demokrati ska gå hand i hand.

I dagens Arvika Nyheter 5/10 läste jag en mycket fint skriven insändare. En insändare som rör hur en demokratisk process ska ske. En insändare som rör hur det borde vara och hur man tycker att det ska vara. En insändare som jag tycker många ska ha i åtanke, när de lägger sina röster i nästkommande kommunal val. Tack Hans Nilsson (HEL) för en mycket bra insändare, hoppas du får gehör för dessa åsikter – men dessvärre tvivlar jag på att så kommer att bli fallet.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Eda, Insändare, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar