10 års dag.

 För 10 år sedan vid denna tiden var jag mitt i det som verkligen förändrade mitt liv. 3 timmar hade gått av en 6 timmar lång operation. En operation som många ser som ett icke medicinskt ingrepp, men som vi som vet vad vi pratar om inser, är det ett medicinskt sådant. En gastric bypass operation är det jag pratar om. 

Många är det som ställt frågan under åren. Har du aldrig ångrat operation? Jo, självklart finns det tillfällen jag gjort det, men de är få och ytterst korta. Jag vill absolut inte tillbaks till livet före operation. Operationen räddade mitt liv. Det var en mörk och dyster tid före den.

 Kirurg Leif Hoffmann vid Torsby sjukhus samt Lena Kymäläinen tillsammans med min dåvarande läkare Robert Sandys ,vid Vårdcentralen i Åmotfors, var de som tillsammans med mig hjälpte mig att ta tag i mitt liv.

Visst operationen har sina fördelar och sina nackdelar som allt annat i livet, men för min del har det varit en klar majoritet med fördelar. Men det är ju individuellt.

Nåja, hipp hipp hurra för mitt nya liv idag. 10 år idag och hoppas på många till.

Micke 

 

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.