Musslan Eda sluter sig mer?

Oj, vilken uppståndelse det blev efter förra publiceringen. Hade ju inte räknat med annat egentligen heller. Sveriges Radio har gjort intervju med Kathy om det och vf.se har gjort reportage med Johanna om det. Men lite intressant är det att den egentliga frågan har totalt missats.

Det absolut enklaste handhavandet är i sådana här länge är att lägga samtliga papper på bordet. Det här har vi gjort, så här har vi bedömt och den här kommer vi att föreslå eftersom. Då blir det ett samtal om varför i sak och inte om varför det mörkas. Vet att det är ett tämligen nytt begrepp för politikerkåren generellt, men det är dags att vakna. Det är  ett 50 tal personer som har haft tillgång till dessa femtio personer som ställer sig själva så enormt mycket högre värda och duktigare än de andra 36 i fullmäktige eller oss andra av kommunens invånare. 50 personer som ska få veta hela sanningen. Visserligen har vi valt dessa fem, men tycker det ger en bra bild över vad dessa fem verkar tycka om oss andra, vanliga medborgare, eller snarare de är valda av kommunfullmäktige och de har i valt. Beslutet är ju redan fattat innan KS idag och Socialdemokraterna och Centerpartiet kommer definitivt att rösta med varandra.

Sanningen kommer alltid i fatt i slutet i alla fall.

Micke = utan munkavle.

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Eda, ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar