Tillsättning av Kommunchef i Eda kommun.

Eda kommun håller för fullt på med att anställa en ny kommunchef. Samtalen och insändarna i den lokala tidningen går varma. En grupp (3 personer) utsågs av AU för att de skulle göra uttagningen av kandidaterna som hade sökt jobbet. När det var tre kandidater kvar gjordes det ett test av dessa kandidater, men detta resultatet sekretessbelades av Eda kommun av någon anledning. Men resultatet publiceras nu här nedan.
Runar Johansson: Perceptuell snabbhet, 59, Slutledningsförmåga, 44, Numerisk snabbhet, 92, Arbetsminne, 14, Orienteringsförmåga, 87 – Sammanvägt resultat 69.
Birgitta Jansson: Perceptuell snabbhet, 55, Slutledningsförmåga, 35, Numerisk snabbhet, 60, Arbetsminne, 1, Orienteringsförmåga, 10 – sammanvägt resultat – 25.
Anette Strömblad: Perceptuell snabbhet, 79, Slutledningsförmåga, 22, Numerisk snabbhet, 44, Arbetsminne, 2, orienteringsförmåga, 11 – sammanvägt resultat – 15.
Dessa siffror har kommit mig till handa via ett brev och kan inte kontrolleras om de är äkta eller inte, då kommunen har lagt sekretess på dem, men jag utgår från att det är korrekta siffror.
Vid kontakt med byrån som har detta skattningsverktyg är maxpoängen man kan få 99. Lite intressant är det när man märker skillnaden på poängen mellan kandidat nummer 1 och nummer 2 att kommunen fortfarande väljer kandidat nummer 2 på listan. Poängen är ju inte ens i närheten av varandra.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tillsättning av Kommunchef i Eda kommun.

  1. Pingback: Musslan Eda sluter sig mer? | Ensson

  2. Pingback: Hans Engström ljuger i media och vill köpa min tystnad. | Ensson

  3. Pingback: Väntar fortfarande på svar från Eda kommun. | Ensson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.