Assange

Mycket intressant är det att följa fallet Assange och hur man i förväg kan döma en person som ska enligt svensk lag vara oskyldig tills dess dom faller. Politiker och skribenter skriver om det hela ur olika perspektiv.

Medborgarperspektiv, DN, Freedom, Hax, Cantwell skriver om det på aftonbladet.se och flera med dem. De kan du hitta på politometern.se

Personligen så tror jag inte ett skvatt på att Assange har våldtagit dessa två kvinnor. Läser  man det som man kan faktiskt kan komma åt via nätets olika sidor kan man komma fram till följande. Sexet skedde frivilligt fram tills kondomen sprack. Då blev det en våldtäkt. Man kanske ska sluta använda kondom då för att slippa bli anklagad för våldtäkt? 

Nåja, tycker det hela verkar vara en parodi från början till slut. Tycker det är enormt dåligt skött från början till slut av både polis, åklagare. Sedan har vi då de mediakåta advokaterna som ska vara ombud för den drabbade dela tiden. I detta fallet är det Claes Borgström  han lyckades ju så enormt bra i fallet med Thomas Quick och de ”fakta” han hade i de målen. Så vad tycker ni i detta fallet? Normalt förföljade?

Jag tvivlar enormt på att Sverige skulle våga lämna ut Assange till USA om förfrågan kommit och mannen finns i landet. Det skulle leda till en enorm internationellt politisk kris. Visst förstår jag Assange oro, med tanke på Sveriges agerande när CIA var på Bromma och hämtade 3 stycken stackare med Sveriges goda minne med den Socialdemokratiska regeringens godkännande. Göran Persson hette statsministern under denna tiden.

Så varför ska Assange lita på Sverige då inte de 3 oskyldiga stackarna kunde?

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar