Underbart

är det att se insändaren idag i Arvika Nyheter från …………

Skönt är det att se att folk börjar få upp ögonen för hur det ser ut i Eda Kommun med korrupta tjänstmän och politiker. Vi har tjänstmän som inte sköter upphandlingar som de ska, får gåvor till inköpspris av den vinnande upphandlaren till privat ändamål och oftast utan faktura. Driver företag eller kommunal intressen som direkt konkurrerar mot den privata marknaden för att gynna sina egna intressen. Ja, det finns en anledning till varför Eda kommun har det lägsta röstdeltagandet vid valen. Det kallas politikerförakt.

Frågar man en politiker eller tjänstman så får man ett enda svar. Jag måste ta red på fakta och återkomma, sedan händer ingenting. Ynkligt och patetiskt och detta går våra skattepengar till! Inte konstigt att Eda kommun blöder ekonomiskt.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar