Mitt och ditt = Vi gör som vi vill och skiter i dig.

Återigen så dras det stora mediadrevet igång och man jagar politiker, stiftelser och andra för bluff och båg när det gäller våra gemensamma pengar. Det är politiker som inte vet vilka de äter mat med och fakturerar departement i stället för partiet. Det är fonder och stiftelser som äter, dricker och festar upp våra skattemedel som ska användas till annat. Det är politiska partiers ungdomsförbund som myglar med medlemsregister.

Knappast en nyhet dessa nyheter. På min tid inom SSU så var detta en enorm nyhet och samtliga ungdomsförbund hade en total genomgång av sina medlemsregister för att ta bort icke medlemmar. TOM hundar var inskrivna hos några. Att våra förtroendevalda gör fel är heller intet nytt. Det är bara ursäkterna som varierar om varför felen uppstått. I Ställer för att man kan göra rätt och be om ursäkt.

Frågan är snarare vilken egen moral som finns inom de politiska leden, för den verkar då aldrig ifrågasättas. Mycket ska ha mer och fan ska ha fler linjen är det som råder. Förmåner hit och dit och löner för att inte göra någon nytta. Men vart fan är då arbetslinjen som nuvarande regering så vackert talar om.

Linjen som körs efter är snarare, roffa åt mig själv så mycket jag kan. Ge de naiva väljarna lite och ta mera med andra handen så fattar de inte vad som sker i alla fall.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar