Eda kommun bryter mot Livsmedelslagen.

När man tillverkar mat ska man följa vissa riktlinjer samt en massa lagar. Dessa lagar är till för att skydda oss konsumenter samt för att trygga personer som i andra hand serverar  produkter till andra personer. Därför har Livsmedelsverket gjort en mycket bra föreskrift om vilka lagar och regler som gäller och dessa kan man läsa här. 

I dag serverades INTE denna mat till en av mina äldre som jag var hos med tanke på att jag också har ett ansvar gentemot de som jag serverat maten till och mat kan klart och tydligt se vart felet är på följande bild (bilden i original finns kvar hemma hos mig).

 

Så vad tycker ni? Känns det tryggt med denna maten och fattade jag rätt beslut?

 

 

 

 

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Eda, ensson, Mina tankar, Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.