Därför är jag inte ordförande

En person ringde mig häromdagen och frågade varför det står vakant på ordförandeplatsen på Folkets Hus Åmotfors Hemsida.

Det beror på följande. En person som står på den sidan påstår sig ha haft ett samtal med en politiker i kommunen när vi skulle ha ett möte med kommunens politiker om Folkets Hus Åmotfors framtid. Denne politiker ska då ha sagt att om Ensson leder mötet så ska denne se till att Folkets Hus Åmotfors inte får någon mer hjälp av kommunen.

Om denne styrelseledamot i Folkets Hus Åmotfors hade agerat som en Styrelseledamot ska göra så ska man vara lojal mot varandra och då ska man träda fram och tala om namnet på denne politiker som agerar på detta sätt. Detta är nämligen ett gravt övertramp av den demokrati som vi lever i och jag hoppas och tror på att det denne styrelseperson på Folkets Hus Åmotfors talar med ren lögn. Han fick nämligen den direkta frågan av undertecknad vem det var och jag fick till svar att han hade ingen anledning att berätta det.

Sedan var det en pratglad person ytterligare som pratade om att hon inte hade förtroende för undertecknad.

På grund av dessa två personers inkompetens i styrelseuppdrag så valde jag att avgå då fullt förtroende till undertecknad från styrelsen fanns och vice versa. Hela historien osar snarare en kupp av maktgalna personer för att komma till ordförandeposten, men de saknar den erfarenheten som behövs för att klara av detta uppdrag så jag önskar dem lycka till.

De hade förövrigt också kravet att jag skulle bli tyst och sluta kritisera Eda kommun etc om det är något jag tycker är fel och det försäkrar jag er kommer INTE att ske. Sjukt begärande då vi förhoppningsvis fortfarande har en demokratisk syn på vårt land.

Nu hoppas jag dock på att styrelsen kallar till extra årsmöte som man ska enligt stadgorna och att undertecknad blir inbjuden, då kan vi fortsätta samtala om detta ämnet där framför ögonen på samtliga delägare om så önskas.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar