Juholt gör det enda rätta.

Jaha, då har de sk. politiskt sakkunniga äntligen hitta ett fel om Juholt. Han har visst lyft bladet från munnen och pratat om personer på en restaurang i Istanbul. Är detta ett fel?  Tänk vad många sk. experter det var som var ute och yttrade sig under valberedningens arbete och kritiserade partiet för att det var för maktkoncentrerat, partipiskan ven osv. Nu sitter samma sakkunniga och tycker att Juholt ska vara tyst och sköta sina åsikter internt. Hmm, fascinerande att dessa journalister vänder kappan så snabbt. Är de rädda för att de ska bli bortglömda? Ja, det är bara att söka om vad som skrivs om just nu i detta ämne. Jag tycker att Juholt har gjort rätt. Prata om de interna problemen öppet så också om personer. De är ju bara att se valresultatens utveckling så ser man vad folket tycker om den politik som förts och av de personerna som partiet har haft i sin ledning.

Moderaterna har börjat att äntligen få upp ögonen för den skillnad på politiken som SAP nu för och då kommer de som vanligt med sina utlägg. Jag tycker du ska ta och skaffa dig filmen Sebbe på det ena sättet eller det andra och se vad som sker i Sverige av idag, ett Sverige skapat av Alliansen och framförallt moderaterna. Ett Sverige som är allt annat än vackert. Ett Sverige där egoism och utanförskap råder – helt enligt Reinfeldt, Moderaternas och alliansen ideal. Ett Sverige skapat enligt den amerikanska modellen. Även om filmen är mycket uppskruvad, är det ett dolt budskap i det. Detta budskap finns inom ca 75% av befolkningen. Vilken karaktär är du i filmen?

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar