Big Brother

Att se på tv programmet Big Brother är riktigt fascinerande och man kan fundera på vilka korkade personer det är som deltar i dessa program (undantag finns och de brukar vinna tävlingen, eller i alla fall vara med till final).

Några har ju lämnat huset av privata skäl och det finns inte så mycket att säga om det, kan hända alla av oss. Men sedan har vi då personer som Nicky Stockholm (Kallade sig det och for ut i söndags), Roza, Sonja och Vanessa som är med för att de är ”kända”. Alla vet vem de är på Stureplan. Hmm, ok så om Stureplan känner till dig är du känd? Aj fan, trodde världen var större och viktigare än Stureplan. Ledsen om jag gör er besvikna, men jag har aldrig hört om före detta program och kommer inte att göra det efteråt heller.

Nåja, det finns personer som är med i detta program och som gör det värt att titta  på. Årets finalplatser tror jag kommer att stå mellan tre personer. Gurkan, Peter och Simon. Men vi har också möjligheten att Annie kommer att smyga sig med en bra bit också, kanske hela vägen till final. Nåja, den som lever får se.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar