Deklarera

Ja, då har man suttit och gjort deklarationen och på heder och samvete lämnat in den… Hoppas och tror att allting blev rätt, men det är ett ågren att göra det. Det kommer säkerligen någon skattemas och vill granska mig närmare och det kan de göra några år bakåt i tiden också.

Nåja, jag hoppas och tror att jag fick med allt. Skönt att man får tillbaks pengar så att jag blir av med än mer skulder. Ska bli så jävla skönt när denna skiten. Vems fel är det att jag sitter där jag sitter? Jo, mitt eget.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.